Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

На Закарпатті новий начальник Управління СБУ

Сьогодні, Указом Президента України, Кононенка Сергія Васильовича призначено на посаду начальника Управління СБ України в Закарпатській області.

В Ужгороді відкрили Центр рекрутингу української армії

Центр рекрутингу української армії відкрили сьогодні у приміщенні Ужгородської міської ради, а саме у ЦНАПі, за адресою пл. Поштова, 3. Це вже 19-ий центр в Україні, його створили у співпраці Міністерства оборони України, Генерального штабу ЗСУ, Ужгородської міськради і Закарпатської ОВА.

В Ужгородському ТСЦ МВС призначили нового керівника

Новим керівником колишнього МРЕО призначили Крістіана Фекийшгазі.

У Малому Березному автомобіль зіткнувся з електроопорою - водія довелося деблокувати рятувальникам

Водій народився у сорочці» – каже лікар бригади № 1300 Леонід ХОДАНИЧ, розповідаючи про сьогоднішню ДТП у с. Малий Березний.

В Ужгороді влада та бізнес говорили про забезпечення роботою ветеранів, які повернулися з фронту

Провели в Ужгороді захід з представниками бізнесу, роботодавцями на тему «Повернення ветерана на робоче місце», - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

В Ужгороді пройшли урочистості з нагоди Дня прикордонника

Сьогодні разом із колегами взяв участь у заходах з нагоди Дня прикордонника України, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

ТЦК: Затримання водіїв вантажівок представниками воєнкоматів є законним

На Закарпатті ТЦК затримують водіїв вантажівок. Зокрема, такі випадки зафіксовані на дорожній станції "Нижні Ворота".

Василь Іванчо: Шостий благодійний Khust Half Marathon позаду

Сьогодні разом з краянами, українцями з інших куточків країни та гостями з ЄС подолали цей півмарафон та вкотре довели, що ми сильна і здорова нація, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

Чергові дві квартири отримають в Ужгороді наші захисники

Незабаром наші герої повернуться з реабілітації та місця дислокації однієї з бойових бригад в Ужгород, де на них і їхні сімʼї буде чекати нове житло, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Закарпатті 12 аварійних мостів, на відновлення яких потрібно 896 млн гривень

Служба місцевих автомобільних доріг у Закарпатській області із залученням фахівців нещодавно обстежила 12 аварійних мостів на дорогах місцевого значення.

Через неефективне управління громадою Керецьківську ТГ ліквідують

26 квітня відбулася чергова сесія у Керецьківській сільській раді, на якій був затверджений бюджет територіальної громади. За словами, екс-очільника сільради Михайла Мавроді, на сесію заради цього приїхало керівництво Хустського району, адже чинний керівник Михайло Мушка, якому у березні висловили недовіру, не зміг прийняти бюджет. Усіх насторожила присутність правоохоронців на сесії. Ймовірно, це пов'язано із резонансною подією, що сталася тут у грудні 2023 року.

На Тячівщині сталися дві масштабні пожежі у житлових будинках

Пожежі сталися 27 квітня у Тересві та Солотвинській ТГ.

За кошти зібрані на Khust Half Marathon 2024 придбали автівки та гексакоптери

Сьогодні ми маємо можливість жити, працювати, навчатися, займатися спортом та інше завдяки нашим захисникам, котрі невтомно борються з ворогом. Завжди про це памʼятаємо і підтримуємо бійців за кожної можливості, - повідомив заступник голови ОВА Василь Іванчо.

Сьогодні на Хустщині пройшов шостий благодійний Khust Half Marathon 2024

Сотні учасників з різних куточків України та ЄС прибули на Закарпаття, щоб узяти участь в івенті, який підтримує наших захисників, формує культуру здорової й сильної нації, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На виїзді з Мукачева планують побудувати нову автостанцію

Депутати Мукачівської міської ради надали дозвіл на розроблення детального плану території майбутнього автовокзалу, по вулиці Лавківська 1Е.

Протягом першого кварталу 2024 року до місцевих бюджетів Закарпаття надійшло понад 2,27 млрд грн

Фінансово-економічна стабільність і системне наповнення бюджетів – запорука розвитку краю та постійної підтримки захисників, - повідомляє заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

Відбулося засідання новоствореної регіональної координаційної ради з питань громадського здоровʼя

Сьогодні провели перше засідання новоствореної регіональної координаційної ради з питань громадського здоровʼя, - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

В Ужгороді відзначили 38-у річницю Чорнобильської трагедії

До пам’ятника закарпатським ліквідаторам на площі Захисників України в Ужгороді поклали квіти cпільно з головою обласної ради Романом Сараєм, керівництвом району та міста, безпосередніми ліквідаторами аварії, їхніми рідними й близькими, представниками правоохоронних структур та іншими, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

В Ужгородському замку пройде фестиваль Бельтайн

27-28 квітня на території Ужгородського замку пройде Благодійний фестиваль «Бельтайн – свято весняного буйноцвіту»

Олександр «Юрист»: «У мене хороших друзів більше нема… Фото є, а друзів нема»

Звідки у військовослужбовця ТЦК та СП орден «За мужність»? Дізнайтеся його історію.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат